Verkkojulkaisuja 2012

Ohjaajaklubilla 15.12. – TÄHTITAIVAS TALON YLLÄ
Klubin teemana LIMITTÄISEN KERRONNAN HAASTEET. " Miten rakentaa kolmeen eri aikakauteen sijoittuvasta kolmesta eri tarinasta yhtenäinen kokonaisuus?"
Tarinankerronnan uudet ulottuvuudet –seminaarin yhteenveto
Marraskuun seminaarissa tutustuimme verrattain uuden toimenkuvan vfx-supervisorin (vfx-suunnittelijan) työhön otsikolla ”Tarinankerronnan uudet ulottuvuudet”. Tarkoituksena oli ”demystifioida” vaikeasti ymmärrettävän ja tekniseksi miellettävän ammatin taustoja.
FERA Newsletter, Nov 2012
Eurooppalaisen kattojärjestömme viimeisin uutislehti!
Vapaan elokuvan paradoksi
"Mitä suurempi elokuvanne budjetti on, sitä vähemmän teillä on vapautta"
SELOn PIKKUJOULUT KE 12.12. klo 19->
TERVETULOA!!!
Ohjaajaklubilla 24.11. – HÄRMÄ
Teemana EPOOKKIELOKUVAN MAAILMAN LUOMINEN JA ENNAKKOSUUNNITTELUN MERKITYS TÄLLAISESSA ELOKUVASSA. – Millä keinoin elokuvan erityinen pohjalaisuus pyrittiin rakentamaan ja vangitsemaan?
Tarinankerronnan uudet ulottuvuudet -seminaari la 17.11.!
Digitaalinen lavastaminen ja "näkymätön" efektointi elokuvissa. "Onko VFX-supervisor yksi taiteellisista vastaavista? Mitä ohjaajan täytyy tietää hänen työstään, ja millaista yhteistyötä hänen kanssaan tehdään?"
SELO menestyksekkäänä Leffafutis-turnauksessa
kuva hopeajoukkueesta
Vuoden elokuvaohjaaja 2012 -palkinto SAKARI KIRJAVAISELLE!
Kirjavainen kertoi tahtoneensa näyttää sodan paikkana, jonne ei halua palata ja josta kukaan ei tule täysin ehjänä takaisin – ja siinä hän myös onnistui. Tuloksena hienon kotimaisen elokuvavuoden kruunaava elokuva.
Sivu 1 / 3 seuraava >>