Säätiössä avoinna TUOTANTO- JA KEHITYSJOHTAJAN TEHTÄVÄ


 
 
Säätiössä on avoinna:
 
TUOTANTO- JA KEHITYSJOHTAJAN TEHTÄVÄ
 
Tuotanto- ja kehitysjohtaja työskentelee toimitusjohtajan alaisuudessa osana elokuvasäätiön johtoryhmää. Hän valmistelee tuotannon ja jakelun tukien budjetin sekä osallistuu strategiseen suunnitteluun. Työtehtäviin kuuluu myös toimialan kansainvälisen rahoituksen ja tulonmuodostuksen edistäminen elokuvatuotannosta jakeluun. Kansainvälinen työtehtävä edellyttää myös matkustamista.
 
Toivomme hakijalta:
 
-          Ymmärrystä elokuvajakelun murroksen haasteista ja mahdollisuuksista
-          Näkemystä uuden teknologian roolista elokuvan ja yleisön kohtaamisessa
-          Vahvaa kokemustaustaa luovista prosesseista ja niiden rahoituksesta
-          Kykyä toimia asiantuntijaorganisaation johtotehtävissä sekä lähiesimiehenä
-          Hyviä vuorovaikutustaitoja
-          Hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa englanniksi
 
Tarjoamme tilaisuuden työskennellä kukoistavan ja voimakkaasti kansainvälistyvän elokuva-alan näköalapaikalla positiivisessa ja tiiviissä työyhteisössä. Tehtävä on määräaikainen, enintään viisi vuotta.
 
Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 29.11.2013 klo 16 mennessä osoitteeseen Suomen elokuvasäätiö, toimitusjohtaja Irina Krohn, Kanavakatu 12, 00160 Helsinki TAI sähköpostitse: irina.krohn(at)ses.fi <http://ses.fi/> .
 
 
Tiedustelut:

toimitusjohtaja Irina Krohn
p. (09) 6220 3023 (puhelinajat: pe 15.11. klo 10–12, ke 20.11. klo 12.30–14.30 ja ke 27.11. klo 10–12)
 
 

comments powered by Disqus

Uusimmat julkaisut

Ohjaajaklubi 9. tammikuuta: Joulumaa
Kevään ensimmäisellä Ohjaajaklubilla 9.1.2017, klo 17.00 elokuvateatteri Orionissa nähdään tuoreeltaan elokuva Joulumaa. Ohjaaja Inari Niemi ja näyttelijä Eero Ritala valottavat yhteistyötään. Moderoimassa Alli Haapasalo.
Kaarina Silvennoinen Suomen elokuvaohjaajaliitto SELO ry:n toiminnanjohtajaksi
OTM, lupalakimies Kaarina Silvennoinen on valittu SELO ry:n toiminnanjohtajaksi 8.1.2018 alkaen. Silvennoinen tulee toimimaan juridisena asiantuntijana elokuvaohjaajien sopimus- ja tekijänoikeusasioissa. Silvennoinen siirtyy av-alalle työsuhdelakimiehen tehtävistä Tekniikan Akateemiset TEK ry:stä.
Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset ja "extended cinema" -konsepti
Selon ohjaajaklubin joulukuun elokuvana nähtiin Hannaleena Haurun käsikirjoittama ja ohjaama Lauri Mäntyvaaran tuheet ripset. Vaikka sää taisteli kärkisijoista "Hirweimmät säät 2017" -listalla, oli Orioniin kahlannut mahtavat 126 elokuvan ystävää, jotka naurureaktioiden määrän perusteella ottivat omakseen elokuvan huumorin.
Henkilöiden ohjaaminen dokumenttielokuvassa on luottamuksen rakentamista
Elokuvaohjaaja Mia Halme ja Ykä Nieminen, yksi elokuvan päähenkilöistä, puhuivat Selon ohjaajaklubilla todellisen elämän henkilön ohjaamisesta ja siitä, miten pystyy puhumaan intiimistä, joskus rajusta elämänvaiheessa avoimesti ja reflektoivasti.
SELO hakee osa-aikaista lakimies-toiminnanjohtajaa
Suomen elokuvaohjaajaliitto SELO ry hakee osa-aikaista lakimies-toiminnanjohtajaa tammikuusta 2018 lähtien. Hakuaika päättyy 13. marraskuuta.