SELOn uuden puheenjohtajan tavoitteet

SELO ry:n uusi puheenjohtaja Heikki Kujanpää kokee tärkeäksi, että
elokuvataide säilyy Suomessa monimuotoisena, ja että sitä tuetaan
kulttuurisin eikä tuotanto-taloudellisin perustein. Nykyisessä
taloudellisessa tilanteessa ja elokuvan julkisen tuen vähentyessä on SELO ry:n on otettava Kujanpään mielestä entistä näkyvämpi rooli kotimaisen elokuvan elinehtojen puolustajana.

Vahvistaakseen ohjaajan asemaa SELO ry tarvitsee yhtenäisen ohjaajakunnan. Tämä tarkoittaa Kujanpään mielestä lisää yhteisiä tapahtumia, joissa kokemusten vaihto mm. sopimusasioista ja ammattiin liittyvistä haasteista on mahdollista.

Uuden puheenjohtajan pyrkimyksenä on, että tekijät voisivat hyödyntää
tehokkaammin uuden tekniikan mahdollisuuksia elokuvanteossa ja  teoksiensa levityksessä. Näiden mahdollisuuksien edistäminen on yksi SELOn tulevaisuuden haasteista.
 

comments powered by Disqus

Uusimmat julkaisut

Ohjaajan tehtävä on luoda oikeanlainen ilmapiiri
Ohjaajaklubilla esitetty elokuva Hymyilevä mies veti elokuvateatteri Orionin täyteen. Paikalla kuvan estetiikasta olivat keskustelemassa ohjaaja Juho Kuosmanen ja kuvaaja JP Passi.
Tervetuloa elokuva-alan jalkapallo-otteluun 2017!
Ohjaaja! Tule pelaamaan tai kannustamaan oma joukkueesi Les Auteurs voittoon elokuva-alan futisturnauksessa syyskuun ensimmäisenä lauantaina. Ilmoittaudu ennakkoon niin kentälle kuin jälkipeleihin!
Ohjaajaklubit SELOn jäsenetu
Ohjaajaklubi maksuton jäsenetu selolaisille, syksystä 2017 lähtien maksullinen muulle yleisölle.
Pahan kukkien visuaalisesta ilmeestä
Kevään viimeisellä ohjaajaklubilla vuorossa oli Antti J. Jokisen Pahan kukat. Ohjaajan vieraana oli elokuvan kuvannut Matti Eerikäinen.
Avain-ryhmän kannanotto Yle-lain muuttamiseen HE 13/2017
Avain-ryhmä, joka on elokuva-alan yhteenliittymä, otti kantaa hallituksen esitykseen eduskunnalle Yleisradio-lain muuttamiseksi ja toimitti 6.5.2017 elokuva-ja media-alan järjestöjen allekirjoittaman vetoomuksen liikenne- ja viestintävaliokunnalle 6.6.2017.