Ohjaajaklubilla 14.12. elokuva 2 yötä aamuun

Mikko Kuparinen: 2 yötä aamuun

Milloin soi, mitä soi ja miksi? Vai soiko ollenkaan?

Selon ohjaajaklubilla Orionissa esitetään keskiviikkona 14.12 klo 17 alkaen Mikko Kuparisen elokuva "2 yötä aamuun".

Näytöksen jälkeen keskustelemassa ovat ohjaaja Kuparinen ja elokuvaan musiikin säveltänyt Timo Hietala. Puhutaan siis elokuvasta, elokuvamusiikista ja muista elämän perusasioista. Moderoimassa Inari Niemi.

Klubit ovat ilmaisia (tilastoinnin vuoksi lippu haettava Orionin kassalta) ja ne järjestetään yhteistyössä KAVIn kanssa AVEKin tuella.

Tervetuloa! Welcome!

Mikko Kuparinen: 2 yötä aamuun

Marie-Josée Crozin ja Mikko Nousiaisen tähdittämä 2 YÖTÄ AAMUUN kertoo kahden vieraan kohtaamisesta vailla yhteistä kieltä.

Ranskalainen arkkitehti on työmatkalla Vilnassa, Liettuassa. Hotellin baarissa hän tapaa suomalaisen DJ:n. Työmatkaromanssi saa kuitenkin odottamattoman käänteen kun tulivuoren tuhkapilvi estää lentojen lähtemisen. Seuraavat 24 tuntia voivat muuttaa heidän elämänsä suunnan.

2 yötä aamuun on romanttinen draama yllättävästä kohtaamisesta, jonkalaisesta jokainen meistä on ainakin joskus salaa haaveillut. Millaista olisi tavata joku tuntematon ja yhtäkkiä ihastua isosti? Ehkä jossain ulkomailla, vailla sitoumuksia ja arjen huolia. Millainen tämän kohtaamisen pitäisi olla, että olisit valmis kyseenalaistamaan elämäsi valinnat?

Elokuvan pääosassa nähdään Marie-Josée Croze, joka on voittanut Cannesin elokuvajuhlien parhaan naispääosan palkinnon elokuvasta Barbaarien invaasio. Miespääosaa näyttelee Mikko Nousiainen, joka on tehnyt pitkän uran teatterissa ja näytellyt kymmenissä pitkissä elokuvissa.

https://kavi.fi/fi/elokuva/1563987-2-yota-aamuun

Elokuvan teaser trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=aRCSo3_TyI4

Kansainväliset sivut:http://www.widemanagement.com/#!2-nights/cnam

KEVÄÄN 2017 OHJAAJAKLUBIT:

http://www.selo.fi/julkaisut/2016-12-07-selon-ohjaajaklubit-siirtyvat-tiistai-iltaan.html

comments powered by Disqus

Uusimmat julkaisut

Ohjaajaklubi 9. tammikuuta: Joulumaa
Kevään ensimmäisellä Ohjaajaklubilla 9.1.2017, klo 17.00 elokuvateatteri Orionissa nähdään tuoreeltaan elokuva Joulumaa. Ohjaaja Inari Niemi ja näyttelijä Eero Ritala valottavat yhteistyötään. Moderoimassa Alli Haapasalo.
Kaarina Silvennoinen Suomen elokuvaohjaajaliitto SELO ry:n toiminnanjohtajaksi
OTM, lupalakimies Kaarina Silvennoinen on valittu SELO ry:n toiminnanjohtajaksi 8.1.2018 alkaen. Silvennoinen tulee toimimaan juridisena asiantuntijana elokuvaohjaajien sopimus- ja tekijänoikeusasioissa. Silvennoinen siirtyy av-alalle työsuhdelakimiehen tehtävistä Tekniikan Akateemiset TEK ry:stä.
Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset ja "extended cinema" -konsepti
Selon ohjaajaklubin joulukuun elokuvana nähtiin Hannaleena Haurun käsikirjoittama ja ohjaama Lauri Mäntyvaaran tuheet ripset. Vaikka sää taisteli kärkisijoista "Hirweimmät säät 2017" -listalla, oli Orioniin kahlannut mahtavat 126 elokuvan ystävää, jotka naurureaktioiden määrän perusteella ottivat omakseen elokuvan huumorin.
Henkilöiden ohjaaminen dokumenttielokuvassa on luottamuksen rakentamista
Elokuvaohjaaja Mia Halme ja Ykä Nieminen, yksi elokuvan päähenkilöistä, puhuivat Selon ohjaajaklubilla todellisen elämän henkilön ohjaamisesta ja siitä, miten pystyy puhumaan intiimistä, joskus rajusta elämänvaiheessa avoimesti ja reflektoivasti.
SELO hakee osa-aikaista lakimies-toiminnanjohtajaa
Suomen elokuvaohjaajaliitto SELO ry hakee osa-aikaista lakimies-toiminnanjohtajaa tammikuusta 2018 lähtien. Hakuaika päättyy 13. marraskuuta.