Vuosikokous osoitti luottamusta ja valitsi koko hallituksen jatkamaan

SELOn sääntömääräinen vuosikokous pidettiin keskiviikkona 19. huhtikuuta Kulttuuritehdas Korjaamolla. Tällä kertaa hallituksen kokooonpanoon (http://www.selo.fi/yhdistys/hallitus.html) ei tullut muutoksia ja erovuoroiset valittiin seuraavalle kaudelle. 

Hallitus siis kiittää luottamuksesta, jatkaa työskentelyään innolla ja käy aktiivisesti olemassa olevien haasteiden kimppuun. 

SELOn hallitus jatkaa Saara Saarelan johdolla. Varsinaiset jäsenet: Ulla Heikkilä, Hanna Maylett, Maria K Mononen ja Inari Niemi. Varajäsenet: Alli Haapasalo ja Sakari Kirjavainen. Opiskelija-asiantuntijana Hannu-Pekka Peltomaa. Työskentely jatkuu innolla ja työntäyteisesti sekä uusien että olemassa olevien haasteiden kimpussa.

Hallituksen seuraava kokous on 15. toukokuuta. Jos jäsenillä on esityslistalle nostettavia asioita, ne tulee esitellä sähköpostitse (info @ selo.fi) viimeistään viikkoa ennen ts. 8.5. mennessä.

 

comments powered by Disqus

Uusimmat julkaisut

Pahan kukkien visuaalisesta ilmeestä
Kevään viimeisellä ohjaajaklubilla vuorossa oli Antti J. Jokisen Pahan kukat. Ohjaajan vieraana oli elokuvan kuvannut Matti Eerikäinen.
Avain-ryhmän kannanotto Yle-lain muuttamiseen HE 13/2017
Avain-ryhmä, joka on elokuva-alan yhteenliittymä, otti kantaa hallituksen esitykseen eduskunnalle Yleisradio-lain muuttamiseksi ja toimitti 6.5.2017 elokuva-ja media-alan järjestöjen allekirjoittaman vetoomuksen liikenne- ja viestintävaliokunnalle 6.6.2017.
Selonteko-avaus Jarmo Lampelalta Ylen draamalinjasta ja kv-linjauksista
Selo avaa Selonteko-klubit toukokuussa. Ensimmäisessä tiedotus- ja ajatustenvaihtopajassa Jarmo Lampela vastaa kysymyksiin koskien Ylen draamalinjaa sekä kv-linjauksia. Tule ja kysy Lampelalta mitä vaan!
Syksyn ohjaajaklubien aikataulu vahvistettu
Ohjaajaklubien konsepti muuttuu jälleen, mutta ajankohtana pysyy tiistai kello 17.00. Päivät ovat 12. syyskuuta, 10. lokakuuta, 7. marraskuuta ja 12. joulukuuta. Muuttuvista järjestelyistä tiedotetaan toukokuun aikana.
Avain-ryhmän kannaotto SESin ja Taiken työnjaosta käsikirjoitustukien osalta
Alaa kokonaisuutena edustava AVAIN-ryhmä vaatii vetoomuksessaan opetus- ja kulttuuriministeriölle, että Elokuvasäätiön rooli käsikirjoitustukien jakajana tulee säilyttää. Tekijöiden kannalta on tärkeää, että käsikirjoitusapurahoja voi hakea sekä Elokuvasäätiöstä että Taiken kohderapurahana.