Vuosikokous osoitti luottamusta ja valitsi koko hallituksen jatkamaan

SELOn sääntömääräinen vuosikokous pidettiin keskiviikkona 19. huhtikuuta Kulttuuritehdas Korjaamolla. Tällä kertaa hallituksen kokooonpanoon (http://www.selo.fi/yhdistys/hallitus.html) ei tullut muutoksia ja erovuoroiset valittiin seuraavalle kaudelle. 

Hallitus siis kiittää luottamuksesta, jatkaa työskentelyään innolla ja käy aktiivisesti olemassa olevien haasteiden kimppuun. 

SELOn hallitus jatkaa Saara Saarelan johdolla. Varsinaiset jäsenet: Ulla Heikkilä, Hanna Maylett, Maria K Mononen ja Inari Niemi. Varajäsenet: Alli Haapasalo ja Sakari Kirjavainen. Opiskelija-asiantuntijana Hannu-Pekka Peltomaa. Työskentely jatkuu innolla ja työntäyteisesti sekä uusien että olemassa olevien haasteiden kimpussa.

Hallituksen seuraava kokous on 15. toukokuuta. Jos jäsenillä on esityslistalle nostettavia asioita, ne tulee esitellä sähköpostitse (info @ selo.fi) viimeistään viikkoa ennen ts. 8.5. mennessä.

 

comments powered by Disqus

Uusimmat julkaisut

Henkilöiden ohjaaminen dokumenttielokuvassa on luottamuksen rakentamista
Elokuvaohjaaja Mia Halme ja Ykä Nieminen, yksi elokuvan päähenkilöistä, puhuivat Selon ohjaajaklubilla todellisen elämän henkilön ohjaamisesta ja siitä, miten pystyy puhumaan intiimistä, joskus rajusta elämänvaiheessa avoimesti ja reflektoivasti.
SELO hakee osa-aikaista lakimies-toiminnanjohtajaa
Suomen elokuvaohjaajaliitto SELO ry hakee osa-aikaista lakimies-toiminnanjohtajaa tammikuusta 2018 lähtien. Hakuaika päättyy 13. marraskuuta.
Ohjaajaklubi 7. marraskuuta: Joka toinen pari / Every Other Couple
Ohjaaja Mia Halmeen vieraaksi saapuu yksi elokuvan päähenkilöistä, Ykä Nieminen. Elokuvan jälkeen Mia ja Ykä keskustelevat siitä millaista on ohjaajan työ, kun kameran edessä ei olekaan näyttelijä vaan todellisen elämän henkilö. Moderoijana Saara Saarela.
Kannanotto itseä ja toisia kunnioittavan työkulttuurin puolesta
Viime päivinä on raportoitu elokuva-alan sisällä tapahtuneista vallan väärinkäytöksistä, jotka ovat tulleet näkyviin erityisesti seksuaalisena häirintänä. Selo tuomitsee tällaisen käytöksen yksiselitteisesti ja haluaa muistuttaa, että elokuvateoksen ensisijaisena tekijänä ohjaajalla on suuri moraalinen vastuu siitä, miten hän käyttää valtaansa elokuvatuotannossa. Tavoitteena tulee olla avoin, itseä ja toisia kunnioittava työkulttuuri.
Miami veti salin täyteen puvustuksen ja ohjauksen yhteistyöstä kiinnostuneita
Elokuvateatteri Orion oli ääriään myöten täynnä, kun Tiina Kaukanen ja Zaida Bergroth kertoivat yhteistyöstään SELOn ohjaajaklubilla tiistaina 10. lokakuuta.