Vuosikokous osoitti luottamusta ja valitsi koko hallituksen jatkamaan

SELOn sääntömääräinen vuosikokous pidettiin keskiviikkona 19. huhtikuuta Kulttuuritehdas Korjaamolla. Tällä kertaa hallituksen kokooonpanoon (http://www.selo.fi/yhdistys/hallitus.html) ei tullut muutoksia ja erovuoroiset valittiin seuraavalle kaudelle. 

Hallitus siis kiittää luottamuksesta, jatkaa työskentelyään innolla ja käy aktiivisesti olemassa olevien haasteiden kimppuun. 

SELOn hallitus jatkaa Saara Saarelan johdolla. Varsinaiset jäsenet: Ulla Heikkilä, Hanna Maylett, Maria K Mononen ja Inari Niemi. Varajäsenet: Alli Haapasalo ja Sakari Kirjavainen. Opiskelija-asiantuntijana Hannu-Pekka Peltomaa. Työskentely jatkuu innolla ja työntäyteisesti sekä uusien että olemassa olevien haasteiden kimpussa.

Hallituksen seuraava kokous on 15. toukokuuta. Jos jäsenillä on esityslistalle nostettavia asioita, ne tulee esitellä sähköpostitse (info @ selo.fi) viimeistään viikkoa ennen ts. 8.5. mennessä.

 

comments powered by Disqus

Uusimmat julkaisut

Ohjaajan tehtävä on luoda oikeanlainen ilmapiiri
Ohjaajaklubilla esitetty elokuva Hymyilevä mies veti elokuvateatteri Orionin täyteen. Paikalla kuvan estetiikasta olivat keskustelemassa ohjaaja Juho Kuosmanen ja kuvaaja JP Passi.
Tervetuloa elokuva-alan jalkapallo-otteluun 2017!
Ohjaaja! Tule pelaamaan tai kannustamaan oma joukkueesi Les Auteurs voittoon elokuva-alan futisturnauksessa syyskuun ensimmäisenä lauantaina. Ilmoittaudu ennakkoon niin kentälle kuin jälkipeleihin!
Ohjaajaklubit SELOn jäsenetu
Ohjaajaklubi maksuton jäsenetu selolaisille, syksystä 2017 lähtien maksullinen muulle yleisölle.
Pahan kukkien visuaalisesta ilmeestä
Kevään viimeisellä ohjaajaklubilla vuorossa oli Antti J. Jokisen Pahan kukat. Ohjaajan vieraana oli elokuvan kuvannut Matti Eerikäinen.
Avain-ryhmän kannanotto Yle-lain muuttamiseen HE 13/2017
Avain-ryhmä, joka on elokuva-alan yhteenliittymä, otti kantaa hallituksen esitykseen eduskunnalle Yleisradio-lain muuttamiseksi ja toimitti 6.5.2017 elokuva-ja media-alan järjestöjen allekirjoittaman vetoomuksen liikenne- ja viestintävaliokunnalle 6.6.2017.