Vuosikokous osoitti luottamusta ja valitsi koko hallituksen jatkamaan

SELOn sääntömääräinen vuosikokous pidettiin keskiviikkona 19. huhtikuuta Kulttuuritehdas Korjaamolla. Tällä kertaa hallituksen kokooonpanoon (http://www.selo.fi/yhdistys/hallitus.html) ei tullut muutoksia ja erovuoroiset valittiin seuraavalle kaudelle. 

Hallitus siis kiittää luottamuksesta, jatkaa työskentelyään innolla ja käy aktiivisesti olemassa olevien haasteiden kimppuun. 

SELOn hallitus jatkaa Saara Saarelan johdolla. Varsinaiset jäsenet: Ulla Heikkilä, Hanna Maylett, Maria K Mononen ja Inari Niemi. Varajäsenet: Alli Haapasalo ja Sakari Kirjavainen. Opiskelija-asiantuntijana Hannu-Pekka Peltomaa. Työskentely jatkuu innolla ja työntäyteisesti sekä uusien että olemassa olevien haasteiden kimpussa.

Hallituksen seuraava kokous on 15. toukokuuta. Jos jäsenillä on esityslistalle nostettavia asioita, ne tulee esitellä sähköpostitse (info @ selo.fi) viimeistään viikkoa ennen ts. 8.5. mennessä.

 

comments powered by Disqus

Uusimmat julkaisut

Eläkertaelokuva kunnioittaa historiaa kronikoimatta
Ohjaajaklubin helmikuun elokuvana nähtiin Tom of Finland, jonka jälkeen ohjaaja Dome Karukoski ja leikkaaja Harri Ylönen avasivat yleisölle elokuvan prosessia ja kertoivat kertoivat elokuvanteon kamaluudesta ja ihanuudesta viihdyttävään tyyliinsä.
Ohjeistus alalle ja Selon toimenpiteet seksuaalisen härinnän ehkäisemiseksi julkistettu
Elokuva- ja tv-alan keskeisistä vaikuttajista koostunut työryhmä on saanut valmiiksi ohjeistuksen, jonka tarkoituksena on toimia käytännön työkaluna seksuaalisen häirinnän ehkäisyssä elokuva- ja tv-alalla. Selon hallitus on perustanut työryhmän, joka keskittyy seksuaalisen häirinnän kysymyksiin ohjaajan näkökulmasta. Kevään 2018 aikana Selo järjestää jäsenistölleen koulutuksen, jonka pyrkimyksenä on perehdyttää ohjaajia paremmin esimiesaseman sekä valta-aseman velvoitteisiin ja vastuisiin.
Joulumaan dialogia hehkutettiin Ohjaajaklubilla
Ohjaajaklubilla esitettiin tiistaina 10. tammikuuta Niemen Joulumaa-elokuva, minkä jälkeen ohjaaja ja näyttelijä Eero Ritala kertoivat yhteistyöstään. Yleisöä kiinnosti erityisesti Joulumaan kiitellyn dialogin syntyminen käsikirjoituksesta valkokankaalle.
Ohjaajaklubi 9. tammikuuta: Joulumaa
Kevään ensimmäisellä Ohjaajaklubilla 9.1.2017, klo 17.00 elokuvateatteri Orionissa nähdään tuoreeltaan elokuva Joulumaa. Ohjaaja Inari Niemi ja näyttelijä Eero Ritala valottavat yhteistyötään. Moderoimassa Alli Haapasalo.
Kaarina Silvennoinen Suomen elokuvaohjaajaliitto SELO ry:n toiminnanjohtajaksi
OTM, lupalakimies Kaarina Silvennoinen on valittu SELO ry:n toiminnanjohtajaksi 8.1.2018 alkaen. Silvennoinen tulee toimimaan juridisena asiantuntijana elokuvaohjaajien sopimus- ja tekijänoikeusasioissa. Silvennoinen siirtyy av-alalle työsuhdelakimiehen tehtävistä Tekniikan Akateemiset TEK ry:stä.