Tervetuloa elokuva-alan jalkapallo-otteluun 2017!

Les Auteurs

Tule ja pelaa tai kannusta Les Auteurs voittoon!

Ottelu pelataan Talin liikuntapuiston tekonurmikentällä lauantaina 2.9. klo 13 alkaen. Joukkueet ovat tavalliseen tapaan elokuvatyöntekijöiden Liiton Woima, käsikirjoittajien FC Manus, ohjaajien Les Auteurs ja tuottajien The Producers.

Lisätiedot, ilmoittautumislinkit ja liitteet on lähetetty jäsenistölle sähköpostitse sekä jäsenrekisterin kautta että tiedotteena MailChimpin kautta to 10.8. ja pe 11.8. Jos posti hukkui, laita viestiä SELOlle.

Ilmoittautuminen 25.8. mennessä. Huomioithan, että vastauslomakkeita kaksi 1. joukkueeseen (SELO) ja 2. jälkipeleihin (SET).

Aikataulu:

  • 13:00 Joukkueiden esittelyt
  • 13:20 - 14:05 Liiton Woima - FC Manus | The Producers - Les Auteurs
  • 14:15 - 15:00 Liiton Woima - The Producers | FC Manus - Les Auteurs
  • 15:10 - 15:55 The Producers - FC Manus | Les Auteurs - Liiton Woima
  • 16:00 Siirtyminen Allas Sea Pooliin
  • 17:00 Saunominen ja uiminen
  • 19:00 Palkintojenjako Neighbour Bistrossa 

Lisätietoja: Salla Hämäläinen

  • Suomen elokuva- ja mediatyöntekijät SET ry. on ammattiliitto ja kulttuurijärjestö, joka edustaa elokuva- ja tv-alan työntekijöitä Suomessa 
  • SET ry Facebookissa https://fi-fi.facebook.com/SET00170/

Les Auteurs - ohjaajien joukkue

Kapteenina toimii Ville Jankeri. Ilmoita lomakkeella (johon olet saanut linkin sähköpostitse) tiedot muun muassa mahdollisesta pelipaikastasi.

Tule pelaamaan tai kannustamaan!

comments powered by Disqus

Uusimmat julkaisut

Kaarina Silvennoinen Suomen elokuvaohjaajaliitto SELO ry:n toiminnanjohtajaksi
OTM, lupalakimies Kaarina Silvennoinen on valittu SELO ry:n toiminnanjohtajaksi 8.1.2018 alkaen. Silvennoinen tulee toimimaan juridisena asiantuntijana elokuvaohjaajien sopimus- ja tekijänoikeusasioissa. Silvennoinen siirtyy av-alalle työsuhdelakimiehen tehtävistä Tekniikan Akateemiset TEK ry:stä.
Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset ja "extended cinema" -konsepti
Selon ohjaajaklubin joulukuun elokuvana nähtiin Hannaleena Haurun käsikirjoittama ja ohjaama Lauri Mäntyvaaran tuheet ripset. Vaikka sää taisteli kärkisijoista "Hirweimmät säät 2017" -listalla, oli Orioniin kahlannut mahtavat 126 elokuvan ystävää, jotka naurureaktioiden määrän perusteella ottivat omakseen elokuvan huumorin.
Henkilöiden ohjaaminen dokumenttielokuvassa on luottamuksen rakentamista
Elokuvaohjaaja Mia Halme ja Ykä Nieminen, yksi elokuvan päähenkilöistä, puhuivat Selon ohjaajaklubilla todellisen elämän henkilön ohjaamisesta ja siitä, miten pystyy puhumaan intiimistä, joskus rajusta elämänvaiheessa avoimesti ja reflektoivasti.
SELO hakee osa-aikaista lakimies-toiminnanjohtajaa
Suomen elokuvaohjaajaliitto SELO ry hakee osa-aikaista lakimies-toiminnanjohtajaa tammikuusta 2018 lähtien. Hakuaika päättyy 13. marraskuuta.
Ohjaajaklubi 7. marraskuuta: Joka toinen pari / Every Other Couple
Ohjaaja Mia Halmeen vieraaksi saapuu yksi elokuvan päähenkilöistä, Ykä Nieminen. Elokuvan jälkeen Mia ja Ykä keskustelevat siitä millaista on ohjaajan työ, kun kameran edessä ei olekaan näyttelijä vaan todellisen elämän henkilö. Moderoijana Saara Saarela.