Tervetuloa elokuva-alan jalkapallo-otteluun 2017!

Les Auteurs

Tule ja pelaa tai kannusta Les Auteurs voittoon!

Ottelu pelataan Talin liikuntapuiston tekonurmikentällä lauantaina 2.9. klo 13 alkaen. Joukkueet ovat tavalliseen tapaan elokuvatyöntekijöiden Liiton Woima, käsikirjoittajien FC Manus, ohjaajien Les Auteurs ja tuottajien The Producers.

Lisätiedot, ilmoittautumislinkit ja liitteet on lähetetty jäsenistölle sähköpostitse sekä jäsenrekisterin kautta että tiedotteena MailChimpin kautta to 10.8. ja pe 11.8. Jos posti hukkui, laita viestiä SELOlle.

Ilmoittautuminen 25.8. mennessä. Huomioithan, että vastauslomakkeita kaksi 1. joukkueeseen (SELO) ja 2. jälkipeleihin (SET).

Aikataulu:

  • 13:00 Joukkueiden esittelyt
  • 13:20 - 14:05 Liiton Woima - FC Manus | The Producers - Les Auteurs
  • 14:15 - 15:00 Liiton Woima - The Producers | FC Manus - Les Auteurs
  • 15:10 - 15:55 The Producers - FC Manus | Les Auteurs - Liiton Woima
  • 16:00 Siirtyminen Allas Sea Pooliin
  • 17:00 Saunominen ja uiminen
  • 19:00 Palkintojenjako Neighbour Bistrossa 

Lisätietoja: Salla Hämäläinen

  • Suomen elokuva- ja mediatyöntekijät SET ry. on ammattiliitto ja kulttuurijärjestö, joka edustaa elokuva- ja tv-alan työntekijöitä Suomessa 
  • SET ry Facebookissa https://fi-fi.facebook.com/SET00170/

Les Auteurs - ohjaajien joukkue

Kapteenina toimii Ville Jankeri. Ilmoita lomakkeella (johon olet saanut linkin sähköpostitse) tiedot muun muassa mahdollisesta pelipaikastasi.

Tule pelaamaan tai kannustamaan!

comments powered by Disqus

Uusimmat julkaisut

Eläkertaelokuva kunnioittaa historiaa kronikoimatta
Ohjaajaklubin helmikuun elokuvana nähtiin Tom of Finland, jonka jälkeen ohjaaja Dome Karukoski ja leikkaaja Harri Ylönen avasivat yleisölle elokuvan prosessia ja kertoivat kertoivat elokuvanteon kamaluudesta ja ihanuudesta viihdyttävään tyyliinsä.
Ohjeistus alalle ja Selon toimenpiteet seksuaalisen härinnän ehkäisemiseksi julkistettu
Elokuva- ja tv-alan keskeisistä vaikuttajista koostunut työryhmä on saanut valmiiksi ohjeistuksen, jonka tarkoituksena on toimia käytännön työkaluna seksuaalisen häirinnän ehkäisyssä elokuva- ja tv-alalla. Selon hallitus on perustanut työryhmän, joka keskittyy seksuaalisen häirinnän kysymyksiin ohjaajan näkökulmasta. Kevään 2018 aikana Selo järjestää jäsenistölleen koulutuksen, jonka pyrkimyksenä on perehdyttää ohjaajia paremmin esimiesaseman sekä valta-aseman velvoitteisiin ja vastuisiin.
Joulumaan dialogia hehkutettiin Ohjaajaklubilla
Ohjaajaklubilla esitettiin tiistaina 10. tammikuuta Niemen Joulumaa-elokuva, minkä jälkeen ohjaaja ja näyttelijä Eero Ritala kertoivat yhteistyöstään. Yleisöä kiinnosti erityisesti Joulumaan kiitellyn dialogin syntyminen käsikirjoituksesta valkokankaalle.
Ohjaajaklubi 9. tammikuuta: Joulumaa
Kevään ensimmäisellä Ohjaajaklubilla 9.1.2017, klo 17.00 elokuvateatteri Orionissa nähdään tuoreeltaan elokuva Joulumaa. Ohjaaja Inari Niemi ja näyttelijä Eero Ritala valottavat yhteistyötään. Moderoimassa Alli Haapasalo.
Kaarina Silvennoinen Suomen elokuvaohjaajaliitto SELO ry:n toiminnanjohtajaksi
OTM, lupalakimies Kaarina Silvennoinen on valittu SELO ry:n toiminnanjohtajaksi 8.1.2018 alkaen. Silvennoinen tulee toimimaan juridisena asiantuntijana elokuvaohjaajien sopimus- ja tekijänoikeusasioissa. Silvennoinen siirtyy av-alalle työsuhdelakimiehen tehtävistä Tekniikan Akateemiset TEK ry:stä.