Liity jäseneksi

SELO ry:n jäseneksi hyväksyminen edellyttää pyrkijän ohjanneen sellaisia elokuvia, että häntä niiden taiteellisen ja ammatillisen tason perusteella voidaan pitää elokuvaohjaajana. Jäseneksi pyrkivän on hallitukselle osoitettuun hakemukseensa liitettävä elämänkerralliset tiedot sekä tiedot elokuvataiteellisesta työstään.

Hallitus käsittelee sille osoitetut jäsenhakemukset: jäsenyyttä hakevat, jäsenyyden muutokset (opiskelija/varsinainen/eläköitynyt) ja erot jäsenyydestä. Vuosikokous vahvistaa jäsenyydet hallituksen esityksen mukaan edelliseltä vuodelta.

Hallitukselle osoitetut jäsenyyttä koskevat anomukset voit lähettää joko postitse tai sähköpostilla.

Opiskelijajäsenyys

Taideteollisen korkeakoulun Elokuvataiteen ja lavastustaiteen laitoksen dokumentaarisen- ja fiktioelokuvan ohjauksen opiskelijat voivat hakea yhdistyksen opiskelijajäsenyyttä.

Ammattikorkeakoulussa elokuvaohjaajaksi opiskeleva henkilö voidaan hakemuksesta ottaa yhdistyksen opiskelijajäseneksi työnäytteiden perusteella. Voit lähettää sen postitse tai sähköpostilla.

Uusimmat julkaisut

Syksyn ohjaajaklubien aikataulu vahvistettu
Ohjaajaklubien konsepti muuttuu jälleen, mutta ajankohtana pysyy tiistai kello 17.00. Päivät ovat 12. syyskuuta, 10. lokakuuta, 7. marraskuuta ja 12. joulukuuta. Muuttuvista järjestelyistä tiedotetaan toukokuun aikana.
Vuosikokous osoitti luottamusta ja valitsi koko hallituksen jatkamaan
Vuosikokouksen päätöksen mukaisesti hallitus jatkaa seuraavan vuoden muuttumattomalla kokoonpanolla. Työskentely jatkuu innolla ja työntäyteisesti sekä uusien että olemassa olevien haasteiden kimpussa.
Kirjailijoiden rakkaustarina kosketti yleisöä
Huhtikuun ohjaajaklubi oli jälleen yleisömenestys, kun 165 katsojaa saapui katsomaan Alli Haapasalon elokuvan Syysprinssi. Elokuvan jälkeen Haapasalon kanssa keskustelemassa oli lavastaja Kaisa Mäkinen.
KUTSU Selo ryn sääntömäräiseen vuosikokoukseen
KUTSU, asialista liitteinen ja ilmoittautumisohjeet. Suomen elokuvaohjaajaliitto SELO ry:n sääntömääräinen vuosikokous, yhdistyksen varsinainen kokous, pidetään keskiviikkona 19.4.2017 kello 17.30 alkaen Kulttuuritehdas Korjaamolla.
Kopioston tiedotteet ja toimintaohjeet oikeudenhaltijoille
Tietdotteet oikeudenhaltijoille sekä Pidä kiinni lompakostasi -infotilaisuudessa jaettu handout, jonka 2. sivulla on tiivistettynä toimintaohjeet yksittäiselle av-tekijälle. Kopioston tiedotteet valtuutuksen ENNEN 1.1.2017 antaneille sekä TÄMÄN VUODEN AIKANA valtuutuksen antaneille ja antaville.