Ohjaajaklubit SELOn jäsenetu

Ohjaajaklubien konsepti muuttuu jälleen, mutta ajankohtana pysyy tiistai kello 17.00.

Ohjaajaklubi on SELOn jäsenilleen tarjoama jäsenetu. SELOn jäsenet pääsevät Orionin klubeille maksutta näyttämällä voimassaolevaa Filmikamarin korttiaan. Muulle yleisölle näytökseen ja klubille osallistuminen maksaa vakiohintaisen pääsylipun verran 6,50 euroa.

Ohjaajaklubilla katsotaan ajankohtainen elokuva. Uudistuksen jälkeen myös kohtalaisen uudet elokuvat, vielä levityksessäkin olevat, on mahdollista nostaa keskusteluun. Näytöksen jälkeen ohjaaja ja hänen vieraansa, työpari, keskustelevat moderaattorin johdolla ohjaajan valitsemasta näkökulmasta elokuvan tekemiseen liittyen.

SELOn lippukiintiö jäsenilleen on 30 kappaletta. Kiintiöön kuuluvat liput on haettava viimeistään 30 min ennen näytöksen alkua ja lunastamattomat liput vapautetaan myyntiin 20 min ennen, jos näytös on tulossa täyteen Oman lippunsa voi vapauttaa kiintiöön tai myyntiin laittamalla Orioniin viestin osoitteella orion@kavi.fi.

Ohjaajaklubien ajankohdat ja elokuvat:

  • 12.9. Hymyilevä mies ja Juho Kuosmanen
  • 10.10. Miami ja Zaida Bergroth
  • 7.11. Joka toinen pari ja Mia Halme
  • 12.12. Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset ja Hannaleena Hauru

Selo pidättää oikeuden ohjelmanmuutoksiin. Toiveita vieraista ja aiheista voi laittaa esimerkiksi tapahtumien facebook-sivuilla https://www.facebook.com/directorsguild/

comments powered by Disqus

Uusimmat julkaisut

Miami veti salin täyteen puvustuksen ja ohjauksen yhteistyöstä kiinnostuneita
Elokuvateatteri Orion oli ääriään myöten täynnä, kun Tiina Kaukanen ja Zaida Bergroth kertoivat yhteistyöstään SELOn ohjaajaklubilla tiistaina 10. lokakuuta.
Kannanotto Yösyöttö-elokuvan levityskiistassa
Suomen Elokuvaohjaajaliitto Selo ry haluaa asettua tukemaan Yösyöttö-elokuvan tekijöitä Solar Filmsin, Nordisk Filmin ja Finnkinon välisessä levityskiistassa, joka on johtanut elokuvan poistamiseen sen ensi-ilta viikolla kaikista Finnkinon elokuvateattereista.
Yllätyspalkinto Ystävälliselle rahoittajalle
Elokuvaohjaajat yllättivät alan palkintojuhlassa perjantaina ojentamalla palkinnon, jolla halutaan suunnata huomio rahoitusneuvotteluissa vallitsevaan käytöskulttuuriin.
Selma Vilhunen on Vuoden elokuvaohjaaja
Elokuva-alan ammattilaistunnustukset jaettiin palkintogaalassa Koko-teatterissa myöhään perjantai-iltana 22. syyskuuta. Selolaiset antoivat tunnustuksen kollegalleen Selma Vilhuselle, joka taitaa sekä dokumentin että fiktion kerronnan ja joka on onnistunut harvinaislaatuisesti jopa kahdesti kuluvan vuoden aikana. Ohjaaja kiitti kollegoitaan lämpimästi. "Elokuvaohjaajan paras ystävä on toinen elokuvaohjaaja", Selma Vilhunen muistutti.
Ohjaajan tehtävä on luoda oikeanlainen ilmapiiri
Ohjaajaklubilla esitetty elokuva Hymyilevä mies veti elokuvateatteri Orionin täyteen. Paikalla kuvan estetiikasta olivat keskustelemassa ohjaaja Juho Kuosmanen ja kuvaaja JP Passi.