Ohjaajaklubit SELOn jäsenetu

Ohjaajaklubien konsepti muuttuu jälleen, mutta ajankohtana pysyy tiistai kello 17.00.

Ohjaajaklubi on SELOn jäsenilleen tarjoama jäsenetu. SELOn jäsenet pääsevät Orionin klubeille maksutta näyttämällä voimassaolevaa Filmikamarin korttiaan. Muulle yleisölle näytökseen ja klubille osallistuminen maksaa vakiohintaisen pääsylipun verran 6,50 euroa.

Ohjaajaklubilla katsotaan ajankohtainen elokuva. Uudistuksen jälkeen myös kohtalaisen uudet elokuvat, vielä levityksessäkin olevat, on mahdollista nostaa keskusteluun. Näytöksen jälkeen ohjaaja ja hänen vieraansa, työpari, keskustelevat moderaattorin johdolla ohjaajan valitsemasta näkökulmasta elokuvan tekemiseen liittyen.

SELOn lippukiintiö jäsenilleen on 30 kappaletta. Kiintiöön kuuluvat liput on haettava viimeistään 30 min ennen näytöksen alkua ja lunastamattomat liput vapautetaan myyntiin 20 min ennen, jos näytös on tulossa täyteen Oman lippunsa voi vapauttaa kiintiöön tai myyntiin laittamalla Orioniin viestin osoitteella orion@kavi.fi.

Ohjaajaklubien ajankohdat ja elokuvat:

  • 12.9. Hymyilevä mies ja Juho Kuosmanen
  • 10.10. Miami ja Zaida Bergroth
  • 7.11. Joka toinen pari ja Mia Halme
  • 12.12. Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset ja Hannaleena Hauru

Selo pidättää oikeuden ohjelmanmuutoksiin. Toiveita vieraista ja aiheista voi laittaa esimerkiksi tapahtumien facebook-sivuilla https://www.facebook.com/directorsguild/

comments powered by Disqus

Uusimmat julkaisut

Eläkertaelokuva kunnioittaa historiaa kronikoimatta
Ohjaajaklubin helmikuun elokuvana nähtiin Tom of Finland, jonka jälkeen ohjaaja Dome Karukoski ja leikkaaja Harri Ylönen avasivat yleisölle elokuvan prosessia ja kertoivat kertoivat elokuvanteon kamaluudesta ja ihanuudesta viihdyttävään tyyliinsä.
Ohjeistus alalle ja Selon toimenpiteet seksuaalisen härinnän ehkäisemiseksi julkistettu
Elokuva- ja tv-alan keskeisistä vaikuttajista koostunut työryhmä on saanut valmiiksi ohjeistuksen, jonka tarkoituksena on toimia käytännön työkaluna seksuaalisen häirinnän ehkäisyssä elokuva- ja tv-alalla. Selon hallitus on perustanut työryhmän, joka keskittyy seksuaalisen häirinnän kysymyksiin ohjaajan näkökulmasta. Kevään 2018 aikana Selo järjestää jäsenistölleen koulutuksen, jonka pyrkimyksenä on perehdyttää ohjaajia paremmin esimiesaseman sekä valta-aseman velvoitteisiin ja vastuisiin.
Joulumaan dialogia hehkutettiin Ohjaajaklubilla
Ohjaajaklubilla esitettiin tiistaina 10. tammikuuta Niemen Joulumaa-elokuva, minkä jälkeen ohjaaja ja näyttelijä Eero Ritala kertoivat yhteistyöstään. Yleisöä kiinnosti erityisesti Joulumaan kiitellyn dialogin syntyminen käsikirjoituksesta valkokankaalle.
Ohjaajaklubi 9. tammikuuta: Joulumaa
Kevään ensimmäisellä Ohjaajaklubilla 9.1.2017, klo 17.00 elokuvateatteri Orionissa nähdään tuoreeltaan elokuva Joulumaa. Ohjaaja Inari Niemi ja näyttelijä Eero Ritala valottavat yhteistyötään. Moderoimassa Alli Haapasalo.
Kaarina Silvennoinen Suomen elokuvaohjaajaliitto SELO ry:n toiminnanjohtajaksi
OTM, lupalakimies Kaarina Silvennoinen on valittu SELO ry:n toiminnanjohtajaksi 8.1.2018 alkaen. Silvennoinen tulee toimimaan juridisena asiantuntijana elokuvaohjaajien sopimus- ja tekijänoikeusasioissa. Silvennoinen siirtyy av-alalle työsuhdelakimiehen tehtävistä Tekniikan Akateemiset TEK ry:stä.