Ohjaajaklubit SELOn jäsenetu

Ohjaajaklubien konsepti muuttuu jälleen, mutta ajankohtana pysyy tiistai kello 17.00.

Ohjaajaklubi on SELOn jäsenilleen tarjoama jäsenetu. SELOn jäsenet pääsevät Orionin klubeille maksutta näyttämällä voimassaolevaa Filmikamarin korttiaan. Muulle yleisölle näytökseen ja klubille osallistuminen maksaa vakiohintaisen pääsylipun verran 6,50 euroa.

Ohjaajaklubilla katsotaan ajankohtainen elokuva. Uudistuksen jälkeen myös kohtalaisen uudet elokuvat, vielä levityksessäkin olevat, on mahdollista nostaa keskusteluun. Näytöksen jälkeen ohjaaja ja hänen vieraansa, työpari, keskustelevat moderaattorin johdolla ohjaajan valitsemasta näkökulmasta elokuvan tekemiseen liittyen.

SELOn lippukiintiö jäsenuilleen on 30 kappaletta. Kiintiöön kuuluvat liput on haettava viimeistään 30 min ennen näytöksen alkua ja lunastamattomat liput vapautetaan myyntiin 20 min ennen, jos näytös on tulossa täyteen Oman lippunsa voi vapauttaa kiintiöön tai myyntiin laittamalla Orioniin viestin osoitteella orion@kavi.fi.

Ohjaajaklubien ajankohdat ja elokuvat:

  • 12.9. Hymyilevä mies ja Juho Kuosmanen
  • 10.10. Miami ja Zaida Bergroth
  • 7.11. Joka toinen pari ja Mia Halme
  • 12.12. Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset ja Hannaleena Hauru

Selo pidättää oikeuden ohjelmanmuutoksiin. Toiveita vieraista ja aiheista voi laittaa esimerkiksi tapahtumien facebook-sivuilla https://www.facebook.com/directorsguild/

comments powered by Disqus

Uusimmat julkaisut

Tervetuloa elokuva-alan jalkapallo-otteluun 2017!
Ohjaaja! Tule pelaamaan tai kannustamaan oma joukkueesi Les Auteurs voittoon elokuva-alan futisturnauksessa syyskuun ensimmäisenä lauantaina. Ilmoittaudu ennakkoon niin kentälle kuin jälkipeleihin!
Ohjaajaklubit SELOn jäsenetu
Ohjaajaklubi maksuton jäsenetu selolaisille, syksystä 2017 lähtien maksullinen muulle yleisölle.
Pahan kukkien visuaalisesta ilmeestä
Kevään viimeisellä ohjaajaklubilla vuorossa oli Antti J. Jokisen Pahan kukat. Ohjaajan vieraana oli elokuvan kuvannut Matti Eerikäinen.
Avain-ryhmän kannanotto Yle-lain muuttamiseen HE 13/2017
Avain-ryhmä, joka on elokuva-alan yhteenliittymä, otti kantaa hallituksen esitykseen eduskunnalle Yleisradio-lain muuttamiseksi ja toimitti 6.5.2017 elokuva-ja media-alan järjestöjen allekirjoittaman vetoomuksen liikenne- ja viestintävaliokunnalle 6.6.2017.
Selonteko-avaus Jarmo Lampelalta Ylen draamalinjasta ja kv-linjauksista
Selo avaa Selonteko-klubit toukokuussa. Ensimmäisessä tiedotus- ja ajatustenvaihtopajassa Jarmo Lampela vastaa kysymyksiin koskien Ylen draamalinjaa sekä kv-linjauksia. Tule ja kysy Lampelalta mitä vaan!