Ohjaajaklubit SELOn jäsenetu

Ohjaajaklubien konsepti muuttuu jälleen, mutta ajankohtana pysyy tiistai kello 17.00.

Ohjaajaklubi on SELOn jäsenilleen tarjoama jäsenetu. SELOn jäsenet pääsevät Orionin klubeille maksutta näyttämällä voimassaolevaa Filmikamarin korttiaan. Muulle yleisölle näytökseen ja klubille osallistuminen maksaa vakiohintaisen pääsylipun verran 6,50 euroa.

Ohjaajaklubilla katsotaan ajankohtainen elokuva. Uudistuksen jälkeen myös kohtalaisen uudet elokuvat, vielä levityksessäkin olevat, on mahdollista nostaa keskusteluun. Näytöksen jälkeen ohjaaja ja hänen vieraansa, työpari, keskustelevat moderaattorin johdolla ohjaajan valitsemasta näkökulmasta elokuvan tekemiseen liittyen.

SELOn lippukiintiö jäsenilleen on 30 kappaletta. Kiintiöön kuuluvat liput on haettava viimeistään 30 min ennen näytöksen alkua ja lunastamattomat liput vapautetaan myyntiin 20 min ennen, jos näytös on tulossa täyteen Oman lippunsa voi vapauttaa kiintiöön tai myyntiin laittamalla Orioniin viestin osoitteella orion@kavi.fi.

Ohjaajaklubien ajankohdat ja elokuvat:

  • 12.9. Hymyilevä mies ja Juho Kuosmanen
  • 10.10. Miami ja Zaida Bergroth
  • 7.11. Joka toinen pari ja Mia Halme
  • 12.12. Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset ja Hannaleena Hauru

Selo pidättää oikeuden ohjelmanmuutoksiin. Toiveita vieraista ja aiheista voi laittaa esimerkiksi tapahtumien facebook-sivuilla https://www.facebook.com/directorsguild/

comments powered by Disqus

Uusimmat julkaisut

Kaarina Silvennoinen Suomen elokuvaohjaajaliitto SELO ry:n toiminnanjohtajaksi
OTM, lupalakimies Kaarina Silvennoinen on valittu SELO ry:n toiminnanjohtajaksi 8.1.2018 alkaen. Silvennoinen tulee toimimaan juridisena asiantuntijana elokuvaohjaajien sopimus- ja tekijänoikeusasioissa. Silvennoinen siirtyy av-alalle työsuhdelakimiehen tehtävistä Tekniikan Akateemiset TEK ry:stä.
Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset ja "extended cinema" -konsepti
Selon ohjaajaklubin joulukuun elokuvana nähtiin Hannaleena Haurun käsikirjoittama ja ohjaama Lauri Mäntyvaaran tuheet ripset. Vaikka sää taisteli kärkisijoista "Hirweimmät säät 2017" -listalla, oli Orioniin kahlannut mahtavat 126 elokuvan ystävää, jotka naurureaktioiden määrän perusteella ottivat omakseen elokuvan huumorin.
Henkilöiden ohjaaminen dokumenttielokuvassa on luottamuksen rakentamista
Elokuvaohjaaja Mia Halme ja Ykä Nieminen, yksi elokuvan päähenkilöistä, puhuivat Selon ohjaajaklubilla todellisen elämän henkilön ohjaamisesta ja siitä, miten pystyy puhumaan intiimistä, joskus rajusta elämänvaiheessa avoimesti ja reflektoivasti.
SELO hakee osa-aikaista lakimies-toiminnanjohtajaa
Suomen elokuvaohjaajaliitto SELO ry hakee osa-aikaista lakimies-toiminnanjohtajaa tammikuusta 2018 lähtien. Hakuaika päättyy 13. marraskuuta.
Ohjaajaklubi 7. marraskuuta: Joka toinen pari / Every Other Couple
Ohjaaja Mia Halmeen vieraaksi saapuu yksi elokuvan päähenkilöistä, Ykä Nieminen. Elokuvan jälkeen Mia ja Ykä keskustelevat siitä millaista on ohjaajan työ, kun kameran edessä ei olekaan näyttelijä vaan todellisen elämän henkilö. Moderoijana Saara Saarela.