Tottumiskysymyksen tarinat herättivät tunteita ja muistoja

Helmikuun Ohjaajaklubilla 12.2.2020 Kino Reginassa esitettiin Reetta Aallon, Alli Haapasalon, Anna Paavilaisen, Kirsikka Saaren, Miia Tervon, Elli Toivoniemen ja Jenni Toivoniemen ohjaama ja käsikirjoittama elokuva Tottumiskysymys likipitäen täydelle katsomolle. Klubin vieraina olivat käsikirjoittaja-ohjaajat Kirsikka Saari ja Elli Toivoniemi, ja keskustelunaiheena oli “Elokuva ja yhteisöllisen tekemisen mahdollisuudet”.

Keskustelussa käsiteltiin sekä Tottumiskysymyksen erityistä tekotapaa että sen yhteiskunnallisesti puhuttavaa sisältöä. Naisten kokemaa vallankäyttöä käsittelevä elokuva kirvoitti runsaasti keskustelua ja kiittäviä kommentteja. Tekijät myös avasivat elokuvan prosessia ja monen ohjaajan välistä yhteistyötä. Kirsikka Saari, Elli Toivoniemi ja Ulla Heikkilä

English subtitles! Elokuvat pyritään näyttämään englanninkielisin tekstein aina kun mahdollista. Keskustelut, joihin on aikaa noin 20-40 minuuttia, elokuvan pituudesta riippuen, käydään suomeksi.

Ohjaajaklubin näytökset ovat Kirjastotalo Oodin ensimmäisessä kerroksessa Kino Reginassa syyskaudella ja kevätkaudella kumpanakin neljä kertaa, kuukauden toisena keskiviikkona, ellei toisin mainita. Ohjaajaklubit järjestetään KAVIn ja SELOn yhteistyönä AVEKin tuella.

Seuraavat ohjaajaklubit keväällä 2020:
11.3. Aatos ja Amine, Reetta Huhtanen; mod. Oliwia Tonteri
8.4. Marian paratiisi, Zaida Bergroth; mod. Ulla Heikkilä

Uusimmat julkaisut