Ohjaajaklubilla keskiviikkona 10. helmikuuta HÄIRIÖTEKIJÄ

Aleksi Salmenperän elokuva Häiriötekijä

Kevään toisella, uudenmuotoisella SELOn Ohjaajaklubilla on vuorossa Aleksi Salmenperän elokuva Häiriötekijä

Elokuvan jälkeen keskustellaan elokuvan tuomisesta teatterin lavalta valkokankaalle – elokuvaohjaajan roolista ja haasteista, kun elokuvateosta tehdään näyttämöteoksen alkuperäisen ensemblen kanssa.

Keskustelemassa ohjaaja Salmenperän lisäksi näyttelijä Tommi Korpela. Moderaattorina toimii elokuvaohjaaja Maria K Mononen.

Paikkana tuttu elokuvateatteri Orion, mutta ajankohta on arki-ilta. Elokuvanäytös alkaa keskiviikkona 10. helmikuuta kello 17.00. Ovet avautuvat puoli tuntia ennen näytöstä. Ohjaajat saavat lippunsa kassalta Filmikamarin korttia näyttämällä.

Vapaa pääsy. Tervetuloa!


Elokuvan on ohjannut Aleksi Salmenperä ja tuottanut Mjölk Movies. Elokuva perustuu Q-teatterin samannimiseen menestysnäytelmään vuodelta 2013. Elokuvan pääosissa nähdään myös teatteriversiossa loistaneet Tommi Korpela, Elina Knihtilä, Eero Ritala, Lotta Kaihua, Elena Leeve ja Pirjo Lonka sekä Jani Volanen.

Aleksi Salmenperä: Häiriötekijä, 2015

Häiriötekijä on pirullisen hauska ja rohkea komedia, joka hakee vertaistaan. Elokuva koostuu kymmenestä tarinasta, joissa kaikissa jokin on vinksahtanut paikoiltaan. Se yllättää katsojan ja saa nauramaan myös synkemmille kohtaloille. Mitä tapahtuu, kun aatelisperheen äidin häveliäisyys unohtuu elämän viime metreillä? Minkälaisin menoin haudataan mielikuvitusystävä? Entä miten IT-nörtin itsetunto kestää testosteronia uhkuvan metsämiehen kohtaamisen tai miten sujuu asuntonäyttö, jossa asiakas alkaa kuulla häiritseviä ääniä?

Ohjaus: Aleksi Salmenperä

Käsikirjoitus: Jani Volasen, Tommi Korpelan, Pirjo Longan, Elina Knihtilän, Eero Ritalan, Lotta Kaihuan ja Elena Leeven alkuperäiskäsikirjoituksen pohjalta elokuvaksi muokanneet Aleksi Salmenperä, Samu Heikkilä ja Jani Volanen. 

Ensi-ilta: 11.09.2015

Pituus: 85min.

Ikäraja: K12

https://kavi.fi/fi/ajankohtaista/ohjelmisto/yhdeksan-jussi-ehdokkuuden-hairiotekija-ohjaajaklubilla

Uusimmat julkaisut