Ohjaajaklubilla ke 16. maaliskuuta NAPAPIIRIN SANKARIT 2

Teppo Airaksinen: Napapiirin sankarit 2, 2015

Kevään kolmannella, uudenmuotoisella SELOn Ohjaajaklubilla on vuorossa Teppo Airaksisen elokuva Napapiirin sankarit 2.

Elokuvan jälkeen ohjaaja luotaa supersuositun elokuvan jatko-osan ohjaamisen erityiskysymyksiä. Mukana keskustelussa on molemmissa osissa esiintynyt näyttelijä Kari Ketonen. 

Moderaattorina toimii Maria K Mononen.

Paikkana tuttu elokuvateatteri Orion. Elokuvanäytös alkaa kello 17.00 keskiviikkona 16. maaliskuuta. Ovet avautuvat puoli tuntia ennen näytöstä. Liput jaossa Orionin kassalla elokuvateatterin aukioloaikoina.

Selon jäseniä pyydetään näyttämään korttinsa kassalla lippua hakiessaan. 

Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Katso traileri tästä
https://kavi.fi/fi/elokuva/1551448-napapiirin-sankarit-2

Teppo Airaksinen: Napapiirinsankarir 2. Pikku-Mikko (Kari Ketonen) Kuva: Jolle Onnismaa.

Jatko-osa vuoden 2010 katsotuimmalle elokuvalle ja Jusseja (yleisö-Jussi, paras elokuva, paras ohjaus, paras käsikirjoitus) kahmineelle Napapiirin sankarit -menestyskomedialle. Ensimmäisen osan ohjannut Dome Karukoski ja molemmat elokuvat käsikirjoittanut Pekko Pesonen ovat olleet mukana executive-tuottajina.

Ensi-ilta:         30.09.2015
Pituus:            90 min
Ikäraja:           12

Ohjaus:            Teppo Airaksinen 
Käsikirjoitus:  Pekko Pesonen 

Näyttelijät:      Jussi Vatanen, Pamela Tola, Timo Lavikainen,
                           Miia Nuutila, Kari Ketonen, Santtu Karvonen, 
                           Joonas Nordman
Tuottajat:          Olli Haikka ja Jarkko Hentula/ Yellow Film & TV 
 

Janne (Jussi Vatanen) ja Inari (Pamela Tola) ovat saaneet perheenlisäystä. Kun etelään muuttanut Räihänen (Timo Lavikainen) saapuu Marjukan (Miia Nuutila) kanssa kylään, haluavat naiset lähteä viettämään riehakasta tyttöjen iltaa. Miehet jäävät vastentahtoisesti lapsenvahdeiksi.

Jannen mielestä sikeäunisen lapsen kanssa voi hyvin lähteä kotoa Ylläkselle juhlimaan häitä. Matkalla on kuitenkin pari muuttujaa ja kohta Lapin yöttömässä yössä etsitään jotain digiboksia kallisarvoisempaa ja nopealiikkeisempää. 

Samaan aikaan naiset ovat liekeissä Inarin exän omistamassa loistohotellissa – ja mitä tapahtuu tyttöjen illassa, jää tyttöjen iltaan.

Loisteliaan ruskan aikaan tapahtuvassa menestyskomedian jatko-osassa tavataan  uusia kasvoja ja kohdataan vanhojakin tuttuja, esimerkiksi legendaariset Kittilän runkkarit ja aina luotettava auto, vanha kunnon TIS-51.


SELOn ja KAVIn yhteistyönä ohjaajaklubi siirtyi keväällä 2016 keskiviikkojen alkuiltaan klo 17 (13.1., 10.2., 16.3., 13.4. ja 11.5.). Keskustelut vieraiden kanssa elokuvanäytöksen jälkeen. Paikkana elokuvateatteri Orion, Eerikinkatu 15, Helsinki.

Uusimmat julkaisut