Ohjaajaklubi 21.4. Lauluja rakkaudesta streamataan

Anu Kuivalainen. Kuva: Juha-Pekka Inkinen.

SELOn ohjaajaklubit Kino Reginassa ovat olleet vaihtelevasti tauolla kuluneen vuoden aikana. Viisi elokuvaa on jäänyt näyttämättä ja keskustelut jääneet käymättä.

KAVI ja SELO ovat nyt päättäneet siirtyä uuteen aikaan. Elokuvasta käytävä keskustelu streamataan. Täydennämme osallistumisohjeet elokuvateatteri Kino Reginan kanssa mahdollisimman pian.

Tapahtumaa voi seurata ilmaiseksi Kino Reginan Facebook-tilin sekä Vimeon välityksellä. Kysymyksiä ohjaajalle voi lähettää kanavien chat-toiminnoilla striimin aikana sekä etukäteen tapahtuman Facebook-eventiin.

Keskustelun videotallenteen voi katsoa myös myöhemmin. Linkki tallenteeseen päivitetään sekä Kino Reginan että SELOn verkkosivuille.

Näiden linkkien kautta pääset mukaan tapahtumaan:

Klubin vetää elokuvaohjaaja Heikki Kujanpää teemalla: Kuinka lähelle henkilöitään ohjaaja voi päästä ja miten se vaikuttaa elokuvan aiheeseen ja sisältöön?

Katso elokuva täältä Lauluja rakkaudesta (Yle Areena) , kun sinulle sopii, ja osallistu keskusteluun ohjaaja Anu Kuivalaisen kanssa keskiviikkona 21.4. kello 17.00 alkaen. Tilaisuus kestää n. 45 minuuttia. Tervetuloa linjoille!


Uusimmat julkaisut