Leffafudis 2011 ja SELOn 25-vuotisjuhla

Tervetuloa vuoden 2011 elokuva-alan yhteiseen jalkapalloturnaukseen ja SELO:n 25-vuotisjuhliin!

Turnaus järjestetään lauantaina 24.9. klo 13-17 Käpylän
liikuntapuiston tekonurmikentällä. Pyrimme tänä vuonna tekemään tapahtumasta entistäkin sosiaalisemman, ja mukaan pelikentän laidallekin voi tuoda myös kaverinsa ja perheensä. Katsojia varten paikalle järjestetään katos ja grillitarjoilu.

Turnauksen jälkeen ohjelma jatkuu Villa Kivessä (Linnunlauluntie 7) klo 17.00 alkaen. Luvassa on ruoka- ja juomatarjoilua, juhlapuheita sekä tietenkin mahdollisuus saunoa. Jos et ehdi turnaukseen, tule siis suoraan Villa Kiveen klo 17.00 alkaen!

Lisäksi 25-vuotista yhdistystaivaltaan viettävä SELO tarjoaa vieraille synttärikakkua! Yksityiskohtainen ohjelma päivästä ilmoitetaan myöhemmin.

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan pelaamaan taidoista tai niiden puuttumisesta huolimatta. Ota pian yhteyttä Iris Olssoniin (olssoniris@gmail.com) liittyäksesi Les Auteurs -joukkueen kokoonpanoon!

Toivomme, että ilmoittaisit myös osallistumisestasi Villa Kiven illanviettoon syyskuun alkuun mennessä osoitteeseen info@selo.fi, jotta osaamme varata riittämiin tarjoiluja.


Kuvia elokuva-alan leffafutis-tapahtuman 2011 afterpartyiltä.

Uusimmat julkaisut