Ohjaajaklubi palaa ohjelmistoon syksyllä – huhtikuun klubi peruttu

Elokuvateatteri Kino Regina on suljettu toistaiseksi tiistaista 17.3. alkaen valtion linjausten mukaisesti. Täten myös ohjaajaklubi, jonka piti olla keskiviikkona 8. huhtikuuta, on peruttu, ja Zaida Bergrothin Marian paratiisi jää tällä erää esittämättä.

Peruuntuva ohjelmisto pyritään siirtämään mahdollisuuksien mukaan eteenpäin. Näillä näkymin ohjaajaklubit jatkuvat syyskuussa 2020. Kerromme syksyn ohjelmistosta tarkemmin myöhemmin.

KAVI on ilmoittanut, että muutoksen vuoksi asiakkailla on oikeus lippujen peruuttamiseen ja takaisinmaksuun. Peruutuksen voi tehdä ilmoittamalla tilauksen ja lippujen tiedot verkossa osoitteessa www.eventio.com/peruutus. Olemassa olevat liput voi myös säästää ja vaihtaa toisena ajankohtana oleviin näytöksiin teatterin avautuessa uudelleen. Aika, jolloin teatteri on suljettu, ei kuluta kuukausia klubijäsenyyksistä eikä sarjakorttien voimassaoloajoista.

Seuraamme yhdessä KAVIn kanssa tilannetta. KAVI tiedottaa ohjelmistostaan verkkosivuillaan, sosiaalisen median kanavissaan sekä uutiskirjeessään. Ohjaajaklubit järjestettänee syyskuusta joulukuuhun kuulauden toisena keskiviikkona kello 17. Syksyn ohjelman vahvistuttua SELO tiedottaa klubeistaan niin verkkosivuillaan kuin omissa sosiaalisen median kanavissaan.

Uusimmat julkaisut