Espoo Cinéssä AV-alalle suunnattu paneelikeskustelu diversiteetistä 23.8.2024

Perjantaina 23.8. Espoon Tapiolassa on luvassa Sunklon ja Selon jäsenille suunnattu koko päivän ammattilaistapahtuma, joka koostuu speed meeting -osuudesta ja av-alan diversiteettiin pureutuvasta paneelikeskustelusta. Päivän päätteeksi on mahdollista jäädä kuuntelemaan ideakilpailu Sinun Cinén finalistien pitchauksia. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Espoo Cinén, Sunklon, Selon ja Voiman kanssa.

 

PAIKKA: Tapahtumatila Kupla, Kauppamiehentie 7
PÄIVÄ: Perjantai 23.8.
AIKATAULU: Speed meetings 10.00–12.00 | Paneelikeskustelu 13.00–14.30 | Pitchauskilpailu 14.45–17.15

 

Paneelikeskustelussa pohditaan moninaisuutta: Miten koemme ja näemme käsitteen moninaisuus? Millaisia ilmiöitä, tarinoita ja hahmokuvauksia on esitetty moninaisuudesta käsin nykypäivänä? Miten ja miksi kenttää tulisi rikastuttaa eritaustaisten tekijöiden voimin? Millaisia tarinoita ja tekijöitä tulisi nostaa esille?

 

Keskustelussa ovat mukana elokuvaohjaaja ja näyttelijä Kaisa El Ramly, näyttelijä, tanssija ja esitystaiteilija Geoffrey Erista, ohjaaja-tuottaja Mazdak Nassir sekä Voima-lehden elokuvatoimittaja Iida Simes.  Keskustelua moderoi elokuvantekijä Zagros Manuchar.

 

Kolmatta kertaa järjestettävä ideakilpailu Sinun Ciné kutsuu jälleen uransa alussa olevia elokuvantekijöitä hiomaan käsikirjoitusideoitaan yhdessä kokeneiden mentoreiden kanssa. Tänä vuonna kilpailu on suunnattu erityisesti BIPOC-ryhmään kuuluville tekijöille. Toukokuussa työpajapäivien muodossa käynnistynyt kilpailu huipentuu Espoo Cinén avajaispäivänä, 23.8. järjestettävään pitchaustilaisuuteen. Lisätietoa kilpailusta: espoocine.fi/fi/tapahtumat/sinun-cine

IG:n tägit: Yhteistyössä / In collaboration with: @espoocine @sunklo.fi @selo.ry @voimalehti @kuplakupla @avekfi

Uusimmat julkaisut