SELOn sääntömääräinen vuosikokous 17.6.2020

COVID-19-tilanteen vuoksi yhdistyksen hallitus päätti siirtää vuosikokouksen huhtikuusta ensimmäiseen mahdolliseen ajankohtaan lain ja sääntöjen puitteissa.

SELON SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS

pidetään täten keskiviikkona 17.6.2020 kello 17.00 alkaen niin, että kello 16.30 alkaa kokoukseen osallistuvien ilmoittautuminen läsnäolevaksi niin paikan päällä kuin verkossa.

Kokouspaikkana on Kulttuuritehdas Korjaamo, Helsinki. Kokoukseen osallistuminen toimitiloissa on rajoitettu koronatilanteen takia ja paikalle mahtuu tämänhetkisen tiedon mukaan noin 25 osallistujaa turvavälejä noudattaen. Jäsenille järjestetään myös etäosallistumismahdollisuus, josta jäsenistöä ohjeistetaan erikseen. Etäyhteyden käyttäminen edellyttää etukäteisilmoittautumista.

Jäsenet ovat saaneet 3. kesäkuuta lähetetyn kutsun yhtydessä esityslistan liitteineen sekä valtakirjapohjat. Koronatilanteen aiheuttamista poikkeusjärjestelyistä johtuen suosittelemme vahvasti kokoukseen ilmoittautumista ennakkoon, mieluiten 9. kesäkuuta mennessä.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten vuoden 2019 toiminta, vuoden 2020 suunnitelmat, jäsenmaksujen suuruus ja hallituksen palkkiot. Lisäksi kokouksessa valitaan yhdistykselle puheenjohtaja ja hallitus välittömästi alkavalle uudelle toimikaudelle 2020-2021.

Äänioikeus on kaikilla yhdistyksen vuosijäsenillä (varsinaiset, eläkeläis- ja opiskelijajäsenet) ja kunniajäsenillä. Mikäli jäsen ei pääse itse paikalle, hän voi luovuttaa äänioikeutensa jollekin muulle yhdistyksen jäsenelle valtakirjalla. Yksi henkilö voi oman äänensä lisäksi hallita enintään yhtävaltakirjaa.

Uusimmat julkaisut